Predavanja Dani odluke:

Oko nas se zbivaju događaji koji čovjeka dovode pred mnoga životna raskrižja. Mnoštvo pitanja, a malo odgovora dovode čovjeka u stanje frustracije, anksioznosti i stresa. Pred nama su dani odluke, a pitanje je kako donijeti ispravnu odluku u životu.

Niz psihološko-teoloških predavanja ima namjeru pomoći slušateljima Dana odluke u donošenju sudbonosnih odluka koje mijenjaju život nabolje. Ne propustite!

Govornici:

Dario Kovačević — YouTuber, predavač i teolog, stekao je zvanje magistra teologije i radi kao pastor evanđelist. Vlasnik je i glavni predavač na YouTube kanalu Biblija na dlanu — Dario Kovačević, putem kojega na širu javnost uspješno prenosi neiscrpne poruke iz najvažnije knjige u njegovom životu — Biblije. Iza sebe ima niz uspješnih javnih nastupa, predavanja i propovijedi koje su rado slušane i dobro posjećene jer dodiruju najvažnija pitanja ljudskog postojanja i smisao života.

Nemanja Boričić – YouTuber, predavač i psiholog, magistrirao je psihologiju, a trenutno je na izvanrednom studiju teologije. Usko je specijaliziran s područja pedagoške psihologije te obiteljskih odnosa. Pored psihologije veliki je zaljubljenik u teologiju, koja mu uz psihološka znanja pomaže da u svojim predavanjima pomiri naizgled dvije nepomirljive krajnosti. Rado je slušan govornik i u svojim predavanjima ostvaruje izvanredan kontakt sa slušateljima.

Upriličuje:

europazaisusa.com